Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Storfe Tri-tip

StorfeTri-tip

Tri-tip, cuvette eller California steak, som den også kalles, ligger på utsiden av låret ved rundsteken.

Tri-tip/Cuvette/California steak

Tri-tip er en liten trekantet muskel som veier mellom 650 og 1100 gram, og er ikke så ofte å få kjøpt her i Norge. Dette stykket kan bruks til grilling og stek, og er også som oftest mørt nok til biff.

Tilberedning

Tri-tip kan både stekes i ovn, på panne eller legges på grillen. Stekes i panne til den har en fin stekeflate på begge sider, og settes inn i ovn på 175 °C i 30 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 68 °C
Gjennomstekt: 74 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g tri-tip per person.


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Slik steker du filet og hele stykker

  • Direkte eller indirekte grilling?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB11 30.11.2022 12:15:36