Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Lam Lammecarré

LamLammecarré

Disk opp med lammecarré hvis du vil imponere gjestene dine. Ved å binde sammen to lammecareer får man en lammekrone som er et imponerende syn ved servering.

Lammecarré

Lammekrone

Tilberedning

Brun lammecarreen først raskt i en panne, og stek den deretter i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter eller til ønsket kjernetemperatur.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn 250-300 g per person.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Fin vin til lammenam

  • Fakta om sau og lam

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 03.02.2023 16:53:04