Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lammecarré

LamLammecarré

Disk opp med lammecarré hvis du vil imponere gjestene dine. Ved å binde sammen to lammecareer får man en lammekrone som er et imponerende syn ved servering.

Lammecarré

Lammekrone

Tilberedning

Brun lammecarreen først raskt i en panne, og stek den deretter i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter eller til ønsket kjernetemperatur.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn 250-300 g per person.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Fin vin til lammenam

  • Fakta om sau og lam

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 27.04.2024 12:44:41