Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Kjøttdeig av lam

LamKjøttdeig av lam

Kjøttdeig av lam finner du i butikkene stort sett bare i lammesesongen. Kjøttdeigen kalles også lammedeig eller kvernet lammekjøtt.

Kjøttdeig av lam

Kjøttdeig av lam kan i prinsippet brukes på samme måte som kjøttdeig. Lammekjøttdeig er blant annet uunnværlig i moussaka og greske kjøttboller.

Tilberedning

Kjøttdeig av lam tilberedes på ulike måter etter hvilken rett man lager.

Beregning per person

Hvor mye lammekjøttdeig man beregner per person vil variere med hvilke retter man lager. 


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hvordan steke kjøttdeig?

  • Krydder til lam

  • Kjøttfarser og kjøttdeiger


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 27.04.2024 11:38:40