Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lammeskav

LamLammeskav

Lammeskav ligger i frysedisken, og kan bli til en rask hverdagsmiddag også utenfor lammesesongen.

Lammeskav

Lammeskav er tynne skiver av lår eller bog. Kjøttet selges frossent.

Tilberedning

Fres kjøttet i en varm gryte i flere omganger. På denne måten blir kjøttet stekt og ikke kokt. La deretter kjøttet koke eller trekke i væske/saus i 10-15 minutter.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g lammeskav per person.

Alternative råvarer

Reinsdyrskav


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hektisk hverdag?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 15.07.2024 06:57:03