Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig

StorfeProduksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig er en mager sortering med 5 % fett.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig


Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig kan deles opp i


Aktuelle artikler

  • Velg riktig kjøttdeig

  • Koldtbord

  • Matpakketips

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • 7 sunne matpakketips

  • Lang frokost

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB15 28.09.2023 10:12:45