Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Tournedos

StorfeTournedos

Tournedos er ca. 2,5 cm tykke skiver av den nest fremste delen på indrefileten, og er en av de aller møreste biffene. Ofte blir biffene stekt med bacon surret rundt.

Tournedos (indrefilet)

Tilberedning

Biffer av tournedos stekes i panne på sterk varme til kjøttsaft pipler ut på oversiden. Snu biffene og vent til det pipler, for medium stekt biff.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60 °C
Medium pluss: 65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g tournedos per person.

Alternative råvarer

Biffstykket, chateubriand og filet mignon.



Aktuelle artikler

  • Valg av biff

  • Jenter, biff og jern

  • Hvordan oppnå den perfekte biffen?

  • Hvordan steke biff


Aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 13:36:37