Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet , à 120 g
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Rotgrønnsaker og fetaost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. rødbete
  • 250 g rosenkål i skiver
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • saft av ½ - 1 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g fetaost
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

266.0kcal

Energi

9.3g

Fett

35.0g

Protein

8.0g

Karbohydrater

1.6mg

Jern

Del

Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Det slår aldri feil! Ingefær, rosenkål og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet , à 120 g
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Rotgrønnsaker og fetaost:

  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. rødbete
  • 250 g rosenkål i skiver
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • saft av ½ - 1 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g fetaost
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

266.0kcal

Energi

9.3g

Fett

35.0g

Protein

8.0g

Karbohydrater

1.6mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skrell gulrot og rødbete. Riv først gulrot grovt på et rivjern og ha det i en bolle. Riv deretter rødbete over på en tallerken.
Rødbeter er veldig fargesterke og vil garantert sette farge på både fingre og fjøl. Bruk derfor engangshansker og legg et ark matpapir på fjøla når du skal skrelle og rive rødbeter.
  1. Fres rosenkål raskt i stekepannen til den er mør. Ha den over i bollen sammen med revet gulrot. Bland også inn ingefær, persille, olivenolje og limesaft. Vend inn revet rødbete og smak til med salt og pepper. Smuldre over fetaost.
Kyllingfilet med ratatouille 3c
  1. Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha margarin i en varm stekepanne og brun kyllingfileter i 2 minutter på hver side.
Kyllingfilet med ratatouille 3d
  1. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter. Legg kyllingfiletene over på en fjøl mens du steker kål.
  2. Anrett salaten på tallerkener eller et stort fat, legg på kyllingfilet i skiver og smuldre over fetaost.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant