Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl matfløte
  • ca. 1 ss grov sennep
  • 0,25 ts tørket estragon
Del

Kyllingfilet med kremet senneps- og estragonsaus

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Senneps- og estragonsaus er en lettvint og smakfull saus som passer godt til kyllingfilet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl matfløte
  • ca. 1 ss grov sennep
  • 0,25 ts tørket estragon

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i en middels varm panne. Stek i 2 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og legg filetene til side.
  2. Hell fløte i pannen sammen med sennep og estragon. Bland godt og kok opp. Legg kyllingfiletene tilbake i pannen og øs litt saus over filetene. Skru ned varmen og la filetene trekke i sausen i 6-8 minutter til de er ferdige.

Server med for eksempel brokkoli og ris eller poteter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant