Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med kremet senneps- og estragonsaus

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl matfløte
  • ca. 1 ss grov sennep
  • 0,25 ts tørket estragon
Del

Kyllingfilet med kremet senneps- og estragonsaus

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Senneps- og estragonsaus er en lettvint og smakfull saus som passer godt til kyllingfilet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl matfløte
  • ca. 1 ss grov sennep
  • 0,25 ts tørket estragon

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i en middels varm panne. Stek i 2 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og legg filetene til side.
  2. Hell fløte i pannen sammen med sennep og estragon. Bland godt og kok opp. Legg kyllingfiletene tilbake i pannen og øs litt saus over filetene. Skru ned varmen og la filetene trekke i sausen i 6-8 minutter til de er ferdige.

Server med for eksempel brokkoli og ris eller poteter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 27.01.2023 04:44:14