Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet m varm paprikasalat

Kyllingfilet med varm paprikasalat

Ingredienser

porsjoner

Ris:

  • 200 g langkornet middagsris

Varm paprikasalat:

  • 4 stk. rød paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ts tørket basilikum
  • 4 ss balsamicoeddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rask og sunn trenger nødvendigvis ikke være to motsetninger. Kyllingfilet med en varm salat med løk og paprika lager du trolig på under 20 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Ris:

  • 200 g langkornet middagsris

Varm paprikasalat:

  • 4 stk. rød paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ts tørket basilikum
  • 4 ss balsamicoeddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllingfiletene med varm paprikasalat og kokt ris.

Kokt ris og pasta kan inneholde bakteriesporer av bacillus cereus som overlever i høy temperatur. Når temperaturen synker, vil bakteriesporene spire og begynne å formere seg. Disse bakteriene vil kunne produsere giftstoffer som verken lukter eller smaker, og som ikke forsvinner ved oppvarming. Når bakteriene har fått formere seg lenge nok, vil giftstoffene kunne føre til alvorlig matforgiftning og i verste fall død. Om ris og pasta blir tatt vare på riktig måte, er det ingenting i veien for å spise restene seinere. Avkjøl helt og sett restene i kjøleskapet. Da vil det være helt trygt å varme dem opp neste dag. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 12:09:34