Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pappardelle med biff

Pappardelle med biff

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g tri-tip av storfe med fettlokk
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 300 g pappardelle pasta

Chilismør:

  • 2 ss smør
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss finsnittet bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 652 kcal
Fett 31 g
Protein 17 g
Karbohydrater 74 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pappardelle er en bred båndpasta, og et godt valg til biff. Vi sauser inn retten med chilismør, som gir pastaen en deilig smak og god konsistens. En rask og god italiensk middag. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g tri-tip av storfe med fettlokk
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 300 g pappardelle pasta

Chilismør:

  • 2 ss smør
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss finsnittet bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 652 kcal
Fett 31 g
Protein 17 g
Karbohydrater 74 g

Slik gjør du

Vil du lage hjemmelaget pasta? Følg oppskriften her, og skjær pappardelle i brede strimler.

trinn du kan merke av

Ønsker du å tilerede tri-tip med sous vide? Da kan du varmebehandle kjøttet i 2-3 timer på 58°C, og deretter brune i en varm stekepanne med smør. Metoden gir ekstra mørt og godt kjøtt.

Anrett pasta i vide porsjonstallerkner, og legg over biff i skiver. Topp gjerne med ekstra chili og bladpersille før du serverer. 

Pappardelle med biff

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB15 22.03.2025 10:30:02