Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Pappardelle er en bred båndpasta, og et godt valg til biff. Vi sauser inn retten med chilismør, som gir pastaen en deilig smak og god konsistens. En rask og god italiensk middag.
Vil du lage hjemmelaget pasta? Følg oppskriften her, og skjær pappardelle i brede strimler.
Ønsker du å tilerede tri-tip med sous vide? Da kan du varmebehandle kjøttet i 2-3 timer på 58°C, og deretter brune i en varm stekepanne med smør. Metoden gir ekstra mørt og godt kjøtt.
Anrett pasta i vide porsjonstallerkner, og legg over biff i skiver. Topp gjerne med ekstra chili og bladpersille før du serverer.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.