Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salsamarinerte kyllingklubber

Salsamarinerte kyllingklubber

Ingredienser

porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingklubber er hendig mat som de aller fleste liker. Her har vi marinert dem på ekte Mexikansk vis med en marinade basert på salsa, appelsin, lime og olivenolje. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

  1. Kok opp appelsin- og limejuice sammen med tørket chipotle/chiliflak. Senk varmen og la det trekke til chipottelen/chiliflakene har svellet. Ta av varmen og avkjøl helt.
  2. Bland innkokt sitrussaft med salsa, olivenolje og salt - og kjør med stavmikser til en glatt marinade.
  3. Bruk en stor kniv eller kjøttøks og hakk av den ytterste «hasen» på kyllingklubbene.
  4. Legg kyllingklubbene i en bolle (eller dobbel plastpose) og hell over marinaden. Bland godt, slik at kyllingklubbene er helt dekket med marinade. sett kaldt i minst 2 timer og aller helst over natten.
  5. Ta kyllingklubbene ut av marinaden og legg dem i en langpanne. Stek dem midt i ovnen på 200 °C i ca. 40 minutter, eller til de er helt gjennomstekte og har fin farge.

Server med salat og tortillalefser. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 22.04.2024 01:28:17