Søte fristelser

Ta en titt på våre desserter! Planlegg en komplett meny med en søt og syndig avslutning. Et skikkelig festmåltid er ikke komplett uten en søt finale.

Det kan være lurt å tenke på desserten i helhet med resten av menyen. Som for eksempel å servere tilslørte bondepiker til dessert når du har hatt fårikål til hovedrett. Med en tradisjonsrett til hovedrett passer det ofte best med en tradisjonell dessert.

Velg dessert etter sesong

Den norske jordbærsesongen er kort, så nyt gjerne bærene i fullt monn når bærene er på sitt beste. 

Velg gjerne en dessert som passer i forhold til sesong. For eksempel passer det godt med vaniljeis med granskuddsirup om våren, rabarbrapai eller rabarbrasuppe på forsommeren, jordbærfromasj eller hjemmelaget vaniljeis med friske jordbær i jordbærsesongen, plommeclafoutis om høsten og sjokoladepudding eller sjokoladefondant om vinteren.

Tenk balanse i menyen

Etter en tung hovedrett smaker det godt med en forholdsvis lett dessert, og motsatt passer det godt med en tung dessert etter en lett hovedrett, slik at det blir balanse i måltidet.

Enkelt eller mer avansert

Kompott av frukt og bær er enkelt å lage, men smaker helt nydelig!

Blant våre desserter finner du alt fra enkle og snarlagde desserter til avanserte kreasjoner som kaller på stående applaus rundt bordet. Enhver sjokoladeelsker bør dessuten finne minst én favoritt blant oppskriftene, enten smaken går i retning av uskyldshvit sjokoladeparfait eller syndigmørk sjokoladefondant.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.