Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Sarah Bernard i langpanne

Ingredienser

25  porsjoner

Mandelbunn:

  • 400 g mandler
  • 4 ts bakepulver
  • 6 stk. eggehvite
  • 400 g sukker

Sjokoladekrem:

  • 500 g mykt smør
  • 400 g melis
  • 6 stk. eggeplomme
  • 2 stk. egg
  • 3,5 ss kakaopulver
  • 3 ts vaniljesukker

Sjokoladeglasur:

  • 300 g mørk kokesjokolade
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (21)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Liker du små, søte Sarah Bernard kaker, så vil du elske Sarah Bernard som langpannekake! Seig og god mandelbunn med deilig, myk sjokoladekrem og sjokoladeglasur på toppen. Elsk!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

25  porsjoner

Mandelbunn:

  • 400 g mandler
  • 4 ts bakepulver
  • 6 stk. eggehvite
  • 400 g sukker

Sjokoladekrem:

  • 500 g mykt smør
  • 400 g melis
  • 6 stk. eggeplomme
  • 2 stk. egg
  • 3,5 ss kakaopulver
  • 3 ts vaniljesukker

Sjokoladeglasur:

  • 300 g mørk kokesjokolade
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Temperer gjerne kaken ½ time før den skal spises. Oppbevar kaken i kjøleskap eller frys den ned til neste kakefest. 

Sjekk her om du har lyst til å prøve deg på andre langpannekaker! Her er kakene du kan bake i god tid og fryse ned til jul.

Sarah Bernard i langpanne

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB15 21.09.2023 18:24:01