Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl sukker
  • 4 dl kremfløte
  • 8 stk. gelatinplater
  • 2 dl rørte jordbær eller andre bær

friske jordbær ev. småkaker til pynt

Del

Jordbærfromasj

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en rask og deilig dessert som alle kan få til.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl sukker
  • 4 dl kremfløte
  • 8 stk. gelatinplater
  • 2 dl rørte jordbær eller andre bær

friske jordbær ev. småkaker til pynt

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
  2. Pisk egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis, 6-8 minutter. Vend inn pisket kremfløte.
  3. Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Vend den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem. Ha i bærene til slutt og bland lett.
  4. Fyll fromasjen i en stor skål og sett den kaldt.

Pynt desserten med jordbær og server jordbærsaus til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant