Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Multer med råkrem

Akevittmarinerte multer med råkrem

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g multer
  • 2 ss sukker
  • ca. 2 ss akevitt , kan sløyfes

Råkrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

At det enkle ofte kan være det beste, er denne multedesserten et godt eksempel på.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g multer
  • 2 ss sukker
  • ca. 2 ss akevitt , kan sløyfes

Råkrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Ha multer i en kjele og varm dem opp til de er lune. Smak til med sukker og akevitt. Akevitten skal bare runde av smaken på multene.
  2. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker.Pisk kremfløte stiv og vend den inn i eggedosisen.

Server lune multer med råkrem.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB15 23.09.2023 07:15:21