Ingredienser

  • 500 g multer
  • 2 ss sukker
  • ca. 2 ss akevitt , kan sløyfes

Råkrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte
Del

Akevittmarinerte multer med råkrem

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

At det enkle ofte kan være det beste, er denne multedesserten et godt eksempel på.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g multer
  • 2 ss sukker
  • ca. 2 ss akevitt , kan sløyfes

Råkrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Ha multer i en kjele og varm dem opp til de er lune. Smak til med sukker og akevitt. Akevitten skal bare runde av smaken på multene.
  2. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker.Pisk kremfløte stiv og vend den inn i eggedosisen.

Server lune multer med råkrem.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant