Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Panna cotta med safran

Ingredienser

  • 3 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 0,3 g safran
Del

Panna cotta med safran

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Panna cotta er en klassisk italiensk fløtepudding. Denne er "spicet" opp med verdens dyreste krydder. Eksklusivt og herlig!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 3 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 0,3 g safran

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Kok opp fløten, sukker og splittet vaniljestang. La blanding trekke i ca 2 min.
  3. Tilsett utbløtt gelatin og rør godt om. Ha i safran ( man kan også benytte gurkemeie, ca to teskjeer).
  4. Sil røren og hell i porsjonsformer/glass og sett kaldt i kjøleskapet til den stivner, 2-3 timer, eller natten over. Server med pepperkake.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 01.02.2023 08:11:46