Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Panna cotta med safran

Panna cotta med safran

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 0,3 g safran
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Panna cotta er en klassisk italiensk fløtepudding. Denne er "spicet" opp med verdens dyreste krydder. Eksklusivt og herlig!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 0,3 g safran

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Kok opp fløten, sukker og splittet vaniljestang. La blanding trekke i ca 2 min.
  3. Tilsett utbløtt gelatin og rør godt om. Ha i safran ( man kan også benytte gurkemeie, ca to teskjeer).
  4. Sil røren og hell i porsjonsformer/glass og sett kaldt i kjøleskapet til den stivner, 2-3 timer, eller natten over. Server med pepperkake.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 23.07.2024 14:47:07