Ingredienser

  • 3 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 0,3 g safran
Del

Panna cotta med safran

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Panna cotta er en klassisk italiensk fløtepudding. Denne er "spicet" opp med verdens dyreste krydder. Eksklusivt og herlig!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 3 stk. gelatinplater
  • 5 dl kremfløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 0,3 g safran

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Kok opp fløten, sukker og splittet vaniljestang. La blanding trekke i ca 2 min.
  3. Tilsett utbløtt gelatin og rør godt om. Ha i safran ( man kan også benytte gurkemeie, ca to teskjeer).
  4. Sil røren og hell i porsjonsformer/glass og sett kaldt i kjøleskapet til den stivner, 2-3 timer, eller natten over. Server med pepperkake.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant