Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Créme Brûlée

Créme Brûlée

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. vaniljestang
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl melk
  • 75 g sukker
  • 4 stk. eggeplomme
  • ca. 75 g sukker til karamell på toppen
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (52)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne gode desserten som restauranter gjerne har på menyen, smaker utrolig godt og er enkel å lage hjemme. Man trenger slett ikke mye kunnskap, eller vanskelige råvarer for å lage den. Créme brûléen får deg til himmels! Nå kan du gi gjestene dine den samme matopplevelsen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. vaniljestang
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl melk
  • 75 g sukker
  • 4 stk. eggeplomme
  • ca. 75 g sukker til karamell på toppen

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan også bruke en brenner hvis du har det.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 27.05.2024 00:10:11