Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KRUMKAKER

Krumkaker

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 200 g sukker
  • 200 g smeltet smør
  • 200 g hvetemel
  • 0,5 ts malt kardemomme
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (9)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Krumkaker er blant våre aller mest populære julekaker. En porsjon av denne oppskriften gir ca. 25 sprø og knasende gode krumkaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 200 g sukker
  • 200 g smeltet smør
  • 200 g hvetemel
  • 0,5 ts malt kardemomme

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Etter svelling kan røra bli litt for tykk. Tilsett eventuelt et par spiseskjeer vann og rør godt.
Krumkaker trinnbilde 2
Krumkaker trinnbilde 4
Krumkaker trinnbilde 5

Les mer om oppbevaring av julekakene.

Ønsker du flere krumkaker er det best å lage røren i flere omganger, ettersom den kan bli vanskelig å jobbe med.

Server gjerne kremmerhus eller krumkakeskåler fylt med pisket krem og syltetøy eller friske bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 12:39:25