Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fløterand

Fløterand

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. gelatinplater
  • 0,5 dl kokende vann
  • 6 dl kremfløte
  • 4 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fløterand er en type fløtepudding der fløten ikke skal varmes under tilberedning. Puddingen smaker nydelig, med et friskt preg som passer perfekt sammen med frukt og bær og selvsagt med kompott.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. gelatinplater
  • 0,5 dl kokende vann
  • 6 dl kremfløte
  • 4 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med friske bær og frukt- og bærkompott.

Til oppskriften på 8 porsjoner trenger man en randform, eller lignende, som rommer ca 1 liter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 26.05.2024 17:14:21