Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Renskåret svinekjøtt i strimler

SvinRenskåret svinekjøtt i strimler

Renskåret svinekjøtt i strimler skjæres fra flatbiff, og er strimlet svinekjøtt av beste kvalitet. Strimlene kan brukes til raske og sunne hverdagsmiddager som for eksempel supper, gryter og wok.

Strimlet svinekjøtt

Tilberedning

Renskåret svinekjøtt i strimler freses raskt i varm panne i olje i ca. 2 minutter. I en enkel suppelapskaus eller lignende kan strimlene tilsettes direkte i retten uten at de freses først, og deretter trekke i 5-8 minutter til de er gjennomkokt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g renskåret svinekjøtt i strimler per person.

Alternative råvarer

I stedet for renskåret svinekjøtt i strimler kan du kjøpe svin flatbiff eller svineschnitzler og strimle kjøttet selv eller velge strimlet mørbrad av svin. Dette er et bedre alternativer enn å velge strimlet svinekjøtt av bog.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Fem fordeler med renskåret svinekjøtt

  • Sunt renskåret svinekjøtt

  • Slik steker du strimlet svinekjøtt

  • Wok

  • Råvarer til Thailandsk matlaging

  • Sunn ukesmeny

  • Lag sunne raske retter av magert svinekjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 14:50:00