Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun Kalkunfilet med skinn

KalkunKalkunfilet med skinn

Stykningsdeler av kalkun skjæres fra ekstra store kalkuner. En hel kalkunfilet veier ca. 1500 g, men ofte blir den delt i to og solgt som kalkunfilet på 750 g.

Denne kan deles opp i

Kalkunfilet med skinn

Kalkunfilet med skinn er godt egnet for helsteking. Fyll gjerne hakkede urter, farse eller annen type stuffing under skinnet. Kalkunfilet omsettes fersk.

Tilberedning

Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 2 timer på 125 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

65 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kalkunfilet per person.

Alternativ råvare

Kalkunfilet uten skinn.


Kalkunfilet med skinn kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Hvordan beregne mat til mange?

  • Slik steker du filet og hele stykker


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 10:02:55