Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Tynnribbe

SvinTynnribbe

Tynnribbe er ribbe uten kotelettkam.

Svin tynnribbe med rutet svor

Svin tynnribbe med sagde ben

Tilberedning

Tynnribbe dampes først i 45 minutter på 230 °C, og stekes deretter på 200 °C i ca. 1 time og 30 minutter.

Beregning per person

Beregn 300-500 g ribbe per person.

Alternative råvarer

Velg familieribbe om du ikke får tak i tynnribbe.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Derfor blir svoren sprø

  • Slik steker du ribbe

  • Ofte stilte spørsmål om julemat

  • God kvalitet på frossen ribbe

  • 10 spørsmål og svar om ribbe

  • Hvordan beregne mat til mange?

  • Steke- og koketips for svinekjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 15:12:20