Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Skinke

SvinSkinke

Skinke kan stykkes opp til flatbiff, mørbrad, svineknoke og skinkestek med og uten ben. Hel skinke med mørbrad er utgangspunktet for spekeskinke. I grillsesongen finner man også flintstek i butikken. Flintstek er store, tykke skiver av skinke med ben.

Hel skinke


Aktuelle artikler

  • Hjemmelaget spekeskinke

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Spekemat - kler både rømmegrøt og tapas

  • Produkter med spekemat

  • Hvor mye spekemat beregnes?

  • Retter med spekemat


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 13:49:27