Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingfilet med skinn

KyllingKyllingfilet med skinn

Ved å skjære vekk vingebenet på et kyllingbryst får man en kyllingfilet med skinn. 

Kyllingfilet med skinn

Fordelen med en kyllingfilet med skinn er at et sprøstekt skinn tilfører mye god smak, og man kan også legge smør, urter eller annet som gir god smak under skinnet.

Tilberedning

Brun kyllingfilet med skinn i varm panne til de er gylne på begge. Legg dem over i en ildfast form og stek videre på 180 °C i ca. 20 minutter. La filetene hvile noen minutter før servering.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

68 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kyllingfilet med skinn per person.

Alternative råvarer

Kjøp kyllingbryst og skjær vekk vingebeinet eller bruk vanlig kyllingfilet uten skinn


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Kjekt om kylling

  • Kyllingfilet til travel hverdag

  • Hvordan dele opp en kylling


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 08:15:05