Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Persillesuppe med strimlet svinekjøtt

Ingredienser

  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • Skall av 1 stk. sitron (kun det gule)
  • 2 ss grovhakket bladpersille

Persillesuppe:

  • 2 stk. potet
  • 2 stk. persillerot
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 0,5 stk. grovhakket løk
  • 1 ss olje til steking
  • 12 dl vann
  • 2 stk. grønnsaksbuljong eller hønsebuljongterning
  • 100 g bladpersille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

238 kcal

Energi

9.6 g

Fett

25.7 g

Protein

10.3 g

Karbohydrater

2.2 mg

Jern

Del

Persillesuppe med strimlet svinekjøtt

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En suppe med frisk bladpersille, persillerot og potet! Persillesuppe smaker grønt og godt, og servert med mørt, norsk svinekjøtt i strimler blir den både mager og mettende.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • Skall av 1 stk. sitron (kun det gule)
  • 2 ss grovhakket bladpersille

Persillesuppe:

  • 2 stk. potet
  • 2 stk. persillerot
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 0,5 stk. grovhakket løk
  • 1 ss olje til steking
  • 12 dl vann
  • 2 stk. grønnsaksbuljong eller hønsebuljongterning
  • 100 g bladpersille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

238 kcal

Energi

9.6 g

Fett

25.7 g

Protein

10.3 g

Karbohydrater

2.2 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Husk at suppen mister sin fine grønnfarge om den koker lenge etter at bladpersillen er hatt i.
Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt 3c

Øs suppen over i dype skåler og topp med stekt svinekjøtt i strimler.

Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.
Skal du lage suppe til mange, eller vil forberede alle ingrediensene på forhånd, legg potet- og persillerotterninger i en bolle med kaldt vann for å hindre oksidasjon og misfarging.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 07.02.2023 07:47:14