Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Reinsdyrbiff

ReinsdyrReinsdyrbiff

Flatbiff i skiver er ypperlig som reinsdyrbiff.

Reinsdyrbiff

Tilberedning

Stek reinbiff på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffene medium stekt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 53 °C
Medium stekt: 55 - 60 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g reinbiff per person.

Alternative råvarer

Ytrefilet, mørbrad, entrecôte eller flatbiff av reinsdyr.

 


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Valg av reinsdyrkjøtt


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 13:56:49