Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Margben

ReinsdyrMargben

Margben er bein fra låret. Margben brukes i kokte retter, og margen regnes som en delikatesse i samisk matlaging.

Reinsdyr margbein

Tilberedning

La margben koke sammen med kjøtt de siste 15-20 minuttene av koketiden.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Koke- og grytekjøtt


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 08:59:56