Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Mørbradbiff

StorfeMørbradbiff

Mørbrad er det møreste biffkjøttet på låret. De finfibrede og møre biffene fra mørbrad er ofte helt på høyde med biffer fra både ytrefilet og entrecôte.

Mørbrad i skiver

Tilberedning

Stekepanne: Stek biff i panne på sterk varme til kjøttsaft pipler ut på oversiden. Snu biffen og vent til det pipler, for medium stekt biff.

Grill: Grill skivene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 68 °C
Gjennomstekt: 74 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g biffkjøtt per person.

Alternative råvarer

I stedet for mørbradbiff kan du velge biff av indrefilet, ytrefilet, entrecôte, adduktor fra flatbiff, flat iron steak eller flat iron filet.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Hvordan steke biff

  • Hvordan steke biff til mange

  • Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Hvordan oppnå den perfekte biffen?

  • Jenter, biff og jern

  • Saus til biff

  • Tilbehør til biff


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 10:35:05