Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Filetkoteletter

SvinFiletkoteletter

Filetkoteletter er svinekoteletter uten ben.

Filetkoteletter

Tilberedning

Krydre skivene av ytrefilet og stek dem ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på svak varme et par minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g filetkoteletter per person.

Alternative råvarer

I stedet for filetkoteletter kan man bruke vanlige koteletter, svin ytrefilet i skiver eller svin flatbiff i skiver.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Koteletter med vri

  • Koteletter til raske og smakfulle middager

  • Slik steker du koteletter


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 07:53:57