Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Vinge

KyllingVinge

Vingen på kyllingen består av tre deler som er vingeklubbe, kyllingvinge og vingespiss. 

Denne kan deles opp i

Kalkun vinge

I en del andre land selger de hele kyllinger med vingene på, men her i landet skjærer man vekk de to ytterste delene på vingen før kyllingen sendes ut i butikk. 

Du kan finne kyllingvinger med spiss i butikkene, men mest vanlig er det nok helt klart med kyllingvinger uten spiss.


Vinge kan deles opp i

Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Hvordan dele opp en kylling

  • Slik sliper du knivene


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 14:14:11