Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Bacon

SvinBacon

Bacon er lettsaltet og røkt sideflesk av svin. Bacon kan lages på to måter, enten ved tørrsalting eller lakesalting. Til helgefrokosten er egg og bacon en klassiker. I tillegg inngår bacon i en mengde andre retter hvor den ikke er hovedingrediens.

Bacon

Tilberedning

Sprøstek bacon i tynne skiver på relativt svak varme.

Beregning per person

Hvor mye bacon man beregner per person varierer med hvilken rett man lager.

Alternative råvarer

Lettsaltet sideflesk uten svor


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Lag ditt eget bacon


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 08:50:59