Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Medisterfarse

SvinMedisterfarse

Medisterfarse er spedd medisterdeig, laget av svinekjøtt eventuelt tilsatt storfekjøtt og fett fra storfe eller svin.

Medisterfarse

Medisterfarsen er klar til bruk, og kan blant annet brukes til medisterkaker, medisterboller, medister-/kjøttpudding eller små farseboller til suppe.

Tilberedning

Ta passe mye farse med ei skje og form den til ei kake i hånda. Pass på at både skje og hender er vætet for å unngå at farsen klistrer seg. Legg kakene etter hvert på ei vætet fjøl. Stek kakene pent brune på begge sider i stekepannen. Legg deretter kakene over i en kjele med varmt vann, kraft eller buljong og la kakene trekke til de er gjennomkokt.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Julepølser og medister

  • Kjøttfarser og kjøttdeiger

Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 11:17:28