Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Biffstykket

StorfeBiffstykket

Indrefilet kan deles opp til biffstykket, chateaubriand, tournedos og filet mignon. Biffstykket er den bakre delen av den edle fileten. Fordi kjøttet er så mørt kan biffstykket skjæres i biffer opptil 3-4 cm.

Biffstykket (indrefilet)

Tilberedning

Biffstykket brunes først raskt i panne, og stekes deretter i ovn på 125 °C. Biffstykket kan også skjæres til tykke biffer som stekes i panne på sterk varme til kjøttsaft pipler ut på oversiden. Snu biffene og vent til det pipler, for medium stekt biff.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60 °C
Medium pluss: 65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g biffkjøtt per person.

Alternative råvarer

Chateaubriand, tournedos og filet mignon.



Aktuelle artikler

  • Valg av biff

  • Jenter, biff og jern

  • Hvordan oppnå den perfekte biffen?

  • Hvordan steke biff

Aktuelle filmer

Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 09:14:58