Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Produksjonskjøtt til pålegg

SvinProduksjonskjøtt til pålegg

Produksjonskjøtt til pålegg er en kjøttsortering med 6 % fett som brukes til å lage magert kjøttpålegg, som for eksempel kokt skinke.

Produksjonskjøtt av svin til pålegg


Aktuelle artikler

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • 7 sunne matpakketips

  • Se etter Nøkkelhullet



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 09:36:05