Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Entrecôte

ReinsdyrEntrecôte

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende. Entrecôte av rein kan både helstekes som filet eller skjæres i 2 cm tykke skiver til biffer.

Reinsdyr entrecôte 

Tilberedning

Brun først reinsdyr entrecôte i en stekepanne, og stek den deretter i ovn på 125 °C til den har ønsket kjernetemperatur.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 53 °C
Medium stekt: 55 - 60 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g entrecôte per person.

Alternative råvarer

Reinsdyr ytrefilet, mørbrad eller flatbiff.


Aktuelle filmer


Disse oppskriftene kan også lages med entrecôte


Aktuelle artikler

  • Vin til vilt og lam

  • Valg av reinsdyrkjøtt

  • Rein på menyen


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 08:12:29