Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lammekoteletter

LamLammekoteletter

Lammekoteletter er lammerygg skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Doble og enkle lammekoteletter

Lammekoteletter smaker spesielt godt i lammesesongen om høsten, men kan like gjerne legges på grillen om sommeren. Lammekoteletter har mye smak, og kan lett kombineres med mange andre gode smaker.

Tilberedning

Lammekoteletter brunes først raskt på hver side i en stekepanne på sterk varme, og etterstekes deretter på svak varme ca. 2 minutter.

Beregning per person

Beregn 200-300 g lammekoteletter per person.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Snarlaget lam

  • Hektisk hverdag?

  • Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 09:44:58