Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Kotelettkam

SvinKotelettkam

Kotelettkammen består i utgangspunktet av ytre- og indrefilet, men indrefileten kan mange ganger være skåret ut på forhånd.

Svinekam

Kotelettkam selges hel, med og uten ben eller oppdelt i koteletter. Kotelettkammen brukes også til røkt svinekam, hamburgerrygg eller dansk kamstek.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Søndagsfavoritter

  • Svigermor på middag?

  • Bruk grillen som røykovn

  • Svin til grillfesten

  • Stek til livets store dager

  • Julemat hos våre naboer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 08:39:31