Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lam ytrefilet

LamLam ytrefilet

Ytrefilet av lam er ypperlig til helsteking, enten i ovn eller på grillen.

Lam ytrefilet med fettkappe overside

Lam ytrefilet med fettkappe underside

Tilberedning

Brun ytrefilet av lam raskt i en varm panne. Etterstek i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter. La kjøttet hvile før servering.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g ytrefilet av lam per person.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Menyer

  • Internasjonalt lam

  • Fakta om sau og lam

  • Sauekjøtt er smakfullt og godt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 12:04:02