Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Entrecôtekam med ben

StorfeEntrecôtekam med ben

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende.

Denne kan deles opp i

Entrecôtekam med ben

Du har kanskje også hørt om tomahawk eller côte de boeuf? Det er det samme som skiver av entrecôte med noe av brystbenet på. Disse tilberedes på samme måte som biffer av entrecôte. Er det tykke skiver med côte de boeuf eller tomahawk kan de stekes/grilles noe lenger.

Benfri entrecôte er ypperlig stekt hel både i ovn og på grillen, og selvfølgelig som biff. Biffer av entrecôte skjæres ca. 1,5 cm tykke.


Entrecôtekam med ben kan deles opp i


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Slik steker du filet og hele stykker

  • Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Hvordan steke biff

  • Inviter til grillfest


Aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 11:23:41