Varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Har du lyst på noe som er sunt, og samtidig forholdsvis raskt å lage? Da bør du prøve denne gode oppskriften på varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g renskåret svinekjøtt i strimler 1 ss olje 1 ts salt 1⁄2 ts pepper 1 stk finhakket løk 2 båt hakket hvitløk 1 boks tomatpuré , liten à 120 g 1 stk hønsebuljongterning 5 dl vann 21⁄2 dl fullkornbulgur 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 1 ts sukker ca. 120 g babyspinat Vis næringsinnhold Energi 325kcal Fett 9g Protein 27.8g Karbohydrater 30.4g Jern 2.6mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Du trenger: svinekjøtt i strimler, olje, salt, pepper, sukker, løk, hvitløk, tomatpuré, fullkornsbulgur, vann, hønsebuljongterning og frisk spinat. Brun strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm stekepanne med olje, ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper. Sett kjøttet til side, og hold det gjerne varmt. Fres løk og hvitløk i litt olje. Ha på tomatpuré, og fres det hele til råsmaken i tomatpuréen er borte, ca. 2 minutter. Bland hønsebuljong ut i varmt vann, og hell den utblandet buljong over i pannen. Kok opp. Hell i bulgur og la det trekke til den er ferdig, ca. 10 minutter (sjekk koketiden på pakken). Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker. Bulgur er hele hvetekorn, uten skall og kimen, som er delvis dampet, og deretter grovmalt og tørket. Smaken kan minne om hasselnøtter. Du kan kjøpe bulgur i de fleste velassorterte dagligvareforretninger. Vend spinat i bulguren rett før servering. Anrett den på et stort serveringsfat eller en tallerken, og legg kjøttet over til slutt. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.