Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Oksehale

StorfeOksehale

Oksehale er akkurat det navnet sier, nemlig halen fra storfe. 

Oksehale

Noen mener faktisk oksehalen er det beste på dyret. Den trenger lang koketid for å bli mør, men da blir til gjengjeld kjøttet fantastisk og kraften enda bedre. Du bør absolutt smake oksehalesuppe!

Tilberedning

Brun først oksehalene i en varm panne. La dem deretter trekke i vann/kraft i minst 4 timer til kjøttet lett lar seg løsne fra bena.

Beregning per person

Beregn 1 kg oksehale for oksehalesuppe til 4-5 personer.


Aktuelle oppskrifter



Aktuelle artikler

  • Koke- og grytekjøtt

  • Det franske kjøkkenets flaggskip


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 14:05:17