Ingredienser

  • 320 g stekt ribbe
  • 8 skiver tynne landbrød
  • 2 ss smør

Salat:

  • 1 stk. pære i terninger
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 50 g grovhakkede valnøttkjerner
  • 20 stk. blå druer delt i to
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri) i små terninger

Dressing:

  • 40 g majones
  • 75 g gresk yoghurt
  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Ribbesandwich med frukt og valnøtter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Julaften på en skive! Ribbesandwich med dressing, pære, selleri og valnøtter er som en smakebit av juleribba med waldorfsalat. Perfekt når du er i litt julestemning og lysten på noe godt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 320 g stekt ribbe
  • 8 skiver tynne landbrød
  • 2 ss smør

Salat:

  • 1 stk. pære i terninger
  • 1 stk. finhakket vårløk
  • 50 g grovhakkede valnøttkjerner
  • 20 stk. blå druer delt i to
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri) i små terninger

Dressing:

  • 40 g majones
  • 75 g gresk yoghurt
  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær stekt ribbe i tynne skiver.
  2. Fres skiver av landbrød i en varm stekepanne med smør til de er gylne og sprø. Legg dem på et ark kjøkkenpapir.
  3. Bland sammen pære, vårløk, valnøtter, druer og stilkselleri til en salat. 
  4. Bland sammen majones og yoghurt til dressing. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  5. Smør dressingen på stekt landbrød. Legg skiver av ribbe på halvparten av brødskivene, topp med salatblandingen og den andre halvparten av brødskivene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant