Grillet biff i skiver

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Biff på grillen er en klar favoritt. Det er slettes ikke vanskelig å grille den perfekte biffen. Her lærer vi deg hvordan biffen blir perfekt.

Ingredienser

  • 300 g mørbrad av storfe i skiver
  • 12 ts salt
  • 14 ts grovmalt pepper
Vis næringsinnhold
Energi
166kcal
Fett
3.4g
Protein
33.3g
Karbohydrater
0g
Jern
3.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

 

Biffskiver bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal grilles.

1. Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir. Strø salt og pepper på skivene og gni godt inn.

2. Grill skivene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler frem. 

I stedet for mørbrad kan du eventuelt bruke ytrefilet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.