Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbenstek

Ribbenstek

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg ribbenstek med svor
  • 15 stk. mandelpotet
  • 4 stk. eple
  • 8 stk. sjalottløk
  • 6 stk. persillerot eller 1 sellerirot
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Danskenes berømte flæskesteg er forbildet for denne varianten av skinkestek. Ribbenstek er renskåret ytrefilet med svor, som får kose seg lenge i ovnen sammen med grønnsaker. Dette er en klassiker, og mat du bare må smake!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 kg ribbenstek med svor
  • 15 stk. mandelpotet
  • 4 stk. eple
  • 8 stk. sjalottløk
  • 6 stk. persillerot eller 1 sellerirot
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

En sjysaus smaker godt til denne steken.

Ribbenstek

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 15:03:27