Ingredienser

  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 0,5 dl matfløte
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Lamme­koteletter med potetpuré

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gi potetmosen smak av urter og hvitløk, og lammekotelettene når nye høyder!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 0,5 dl matfløte
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann.

2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.

3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant