Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lapskaus med kjøttdeig

Hektisk hverdag?

Føler du at det blir liten tid og ork til å lage noe godt til middag i hverdagen? 

Det kan være vanskelig å rekke tradisjonell middag med saus og kokte poteter til hverdags, men det finnes mange andre smakfulle og gode middager du kan lage på relativt kort tid på travle dager. For eksempel er det en ypperlig anledning til å ta tak i middagsrester fra i går. Rester med kjøtt og kokte poteter kan du bruke i en god pytt i panne og servere med speilegg på brød. Du kan også lage en deilig bondeomelett.

Denne oppskriften på kjøttboller i tomatsaus kan du lage med alle typer kjøttdeig, selv om det står kjøttdeig av svin i oppskriften. Dette er en middag barna liker!

Kjøttdeig er et annet ypperlig utgangspunkt for en rask middag. I tillegg til tradisjonell kjøttdeig av storfe kan du også kjøpe karbonadedeig eller kjøttdeig av svin, kylling eller lam. 

Renskåret svinekjøtt er både magert og raskt å tilberede. Det vil si både svin ytrefilet, svin indrefilet, svin flatbiff, skinkebiff, svineschnitzel og renskåret svinekjøtt i strimler.

Kylling er et annet godt alternativ for raske middager. Her kan du kjøpe både kyllingfilet, kylling lårfilet, grillede kyllinglår eller helgrillet kylling.

Lam Tikka er både lettvint, eksotisk og smakfullt. Denne lammegryten lager du med flatbiff eller mørbrad av lam. Alternativt kan du lage gryten med kylling. Det blir også godt!

Du kan finne raske middagsråvarer også av lam, som for eksempel ferske lammekoteletter, lammebiff av lam mørbrød eller lam flatbiff, samt lammeskav som ligger i frysedisken.

Mørt biffkjøtt trenger heller ikke lang tilberedning, og med biff i skiver eller strimler kan du servere wok, biffsalat eller biffgryte på kort tid.

Her får du noen tips på raske retter som gjør at middagen kan stå raskt på bordet. Prøv noen av oppskriftene du finner under. De er gode hverdagshjelpere - raske, gode og enkle.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 18.06.2024 03:34:12