Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammekoteletter Navarra

Lammekoteletter Navarra

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. lammekotelett
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 150 g kokt skinke i terninger
  • 1 stk. løk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 stk. sitron (kun revet skall)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. lammekotelett
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 150 g kokt skinke i terninger
  • 1 stk. løk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 båter hvitløk
  • 1 bunt bladpersille
  • 0,5 stk. sitron (kun revet skall)

Slik gjør du

  1. Hakk løk og skjær skinke i terninger. Finhakk hvitløk og persille.
  2. Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
  3. Surr skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen ca. 5 minutter.
  4. Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i ca. 5 minutter.

 

Server med ris eller pasta.

Sitronsmaken i denne retten er ganske fremtredende. Derfor er det lurt å smake seg frem. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 15.07.2024 06:36:23