Brødsmulesti
Vi gir deg rettene du bør ha til tapas. Velg ut fra årstid, anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Tapas er et godt alternativ når du ønsker flere smaker eller enkel fingermat.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
I denne episoden gir Cecilie deg enkle tips til hvordan du kan løfte tapasbordet til nye høyder. Med et overdådig charcuterie som ser (og høres) like godt ut som det smaker, focaccia på grillen, og aioli i mange ulike varianter, får tapasbordet den kjærligheten det fortjener.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Asparges er en favoritt til mange småretter du finner på tapasbordet. Vi elsker den grønne grønnsaken som smaker både bittert, søtt og litt syrlig. Den smaker av gress og grønt, og i tillegg har den en nøtteaktig smak som vi elsker.
Vil du gi gjestene en smak av norsk natur? Reinkjøtt er kanskje noe av det mest spennende du kan servere! Her har du et utvalg supre tapasfavoritter.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.