Brødsmulesti
Vi gir deg rettene du bør ha til tapas. Velg ut fra årstid, anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Tapas er et godt alternativ når du ønsker flere smaker eller enkel fingermat.
Tapas er noe alle kan like! Fra milde lefseruller til heite chorizo - dekk opp bordet med dine favoritter.
Focaccia uten elting?
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
3 tapasretter du bør ha på festbordet, som aldri slår feil:
Tapasbrød med fenalår, dadler med bacon og lefseruller med røkelaks.
I denne episoden gir Cecilie deg enkle tips til hvordan du kan løfte tapasbordet til nye høyder. Med et overdådig charcuterie som ser (og høres) like godt ut som det smaker, focaccia på grillen, og aioli i mange ulike varianter, får tapasbordet den kjærligheten det fortjener.
Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Små, lune poteter, eller sprø chips? Server potet til tapasen, i ulike former.
Asparges er en favoritt til mange småretter du finner på tapasbordet. Vi elsker den grønne grønnsaken som smaker både bittert, søtt og litt syrlig. Den smaker av gress og grønt, og i tillegg har den en nøtteaktig smak som vi elsker.
Vil du gi gjestene en smak av norsk natur? Reinkjøtt er kanskje noe av det mest spennende du kan servere! Her har du et utvalg supre tapasfavoritter.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.