Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Chorizo med persille

Ingredienser

  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk
Del

Stekt chorizo med persille

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel tapasrett med masse smak. Retten kan du sette på tapasbordet, eller servere som en forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk

Slik gjør du

1. Skjær chorizo i 2 cm tykke skiver.

2. Hakk bladpersille og hvitløk fint og bland det med smør.

3. Stek skiver av chorizo raskt i persillesmøret, 1-2 minutter. Bruk middels varme, dersom chorizoen blir for mye stekt blir den hard og vanskelig å tygge. 

Server med et lite dryss frisk bladpersille.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB15 27.11.2022 09:46:14