Ingredienser

  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk
Del

Stekt chorizo med persille

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel tapasrett med masse smak. Retten kan du sette på tapasbordet, eller servere som en forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk

Slik gjør du

1. Skjær chorizo i 2 cm tykke skiver.

2. Hakk bladpersille og hvitløk fint og bland det med smør.

3. Stek skiver av chorizo raskt i persillesmøret, 1-2 minutter. Bruk middels varme, dersom chorizoen blir for mye stekt blir den hard og vanskelig å tygge. 

Server med et lite dryss frisk bladpersille.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant