Potet- og aïolisalat med chorizo Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Dette er en rask og smakfull potetsalat. Du kan variere den med andre hakkede urter, vårløk eller purre. Strimlet chorizo setter masse smak på salaten. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 800 g nypotet 100 g chorizopølse 2 ss hakket frisk basilikum 1 aïoli (245 g) Slik gjør du 1. Vask og del nypotetene i to. Kok dem i 10-15 minutter til de er gjennomkokt. 2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og chorizo godt sammen. Vend inn potetene. Lag gjerne aïoli fra bunnen av. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.