Ingredienser

  • 800 g nypotet
  • 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 aïoli (245 g)
Del

Potet- og aïolisalat med chorizo

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en rask og smakfull potetsalat. Du kan variere den med andre hakkede urter, vårløk eller purre. Strimlet chorizo setter masse smak på salaten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g nypotet
  • 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 aïoli (245 g)

Slik gjør du

  1. Vask potetene og del dem i to. Kok potetene i 10-15 minutter til de er gjennomkokt.
  2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og chorizo godt sammen. Vend inn potetene. 

Server potet- og aïolisalat som tilbehør til grillmaten. Potetsalaten er dessuten ypperlig på et tapas- eller koldtbord.

Flere tips til hvordan du kan variere potetsalaten:

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant