Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Potet- og aïolisalat med chorizo

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 aïoli (245 g)
Del

Potet- og aïolisalat med chorizo

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en rask og smakfull potetsalat. Du kan variere den med andre hakkede urter, vårløk eller purre. Strimlet chorizo setter masse smak på salaten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 aïoli (245 g)

Slik gjør du

  1. Vask potetene og del dem i to. Kok potetene i 10-15 minutter til de er gjennomkokt.
  2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og chorizo godt sammen. Vend inn potetene. 

Server potet- og aïolisalat som tilbehør til grillmaten. Potetsalaten er dessuten ypperlig på et tapas- eller koldtbord.

Flere tips til hvordan du kan variere potetsalaten:

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB13 30.11.2022 08:19:54