Potet- og aïolisalat med chorizo

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en rask og smakfull potetsalat. Du kan variere den med andre hakkede urter, vårløk eller purre. Strimlet chorizo setter masse smak på salaten.

Ingredienser

  • 800 g nypotet
  • 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 aïoli (245 g)

Slik gjør du

  1. Vask potetene og del dem i to. Kok potetene i 10-15 minutter til de er gjennomkokt.
  2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og chorizo godt sammen. Vend inn potetene. 

Server potet- og aïolisalat som tilbehør til grillmaten. Potetsalaten er dessuten ypperlig på et tapas- eller koldtbord.

Flere tips til hvordan du kan variere potetsalaten:

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.