Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Potet- og aïolisalat med chorizo

Potet- og aïolisalat med chorizo

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • ca. 250 aïoli
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en rask og smakfull potetsalat. Du kan variere den med andre hakkede urter, vårløk eller purre. Strimlet chorizo setter masse smak på salaten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g nypotet
  • 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • ca. 250 aïoli

Slik gjør du

  1. Vask potetene og del dem i to. Kok potetene i 10-15 minutter til de er gjennomkokt.
  2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og chorizo godt sammen. Vend inn potetene. 

Server potet- og aïolisalat som tilbehør til grillmaten. Potetsalaten er dessuten ypperlig på et tapas- eller koldtbord.

Flere tips til hvordan du kan variere potetsalaten:

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 06:55:47